Transformator 230/24V cu 3 trepte turatie si montaj sub tencuiala

 Transformator 230/24V cu 3 trepte turatie si montaj sub tencuiala

Cod produs: AZANRAS060M02 RAS-060-M-02
Pret: 880.00 Lei
Cantitate:

Descriere produs:
Transformator 230 / 24 V, RAS-060-M-02, cu 3 trepte de turatie si montaj sub tencuiala.
Numar maxim de motoare conectate: 7 bucati


Compatibil cu Aquilo F1S, F2C,  F4C.
Dimensiuni carcasa: 170 x 170 x 71 mm
Putere intrare: 230 V
Putere iesire: 24 V
Putere preluata: 60 W
Cablu recomandat pentru conectarea convectorului: 3 x 1,5 mm

Ventilatoarele convectorilor Aquilo F1S ,F2C și F4C sunt alimentate cu tensiune 24 V – este necesară achizitionarea unui transformator RAS care să permită comanda turaţiei ventilatorului în 3 trepte. Transformatorul RAS (în funcţie de tip) poate comanda un anumit număr de ventilatoare. Acest număr nu poate fi depășit.

Reglarea puterii termice a convectorului de pardoseala Aquilo:
Puterea termică a convectorului de pardoseală poate fi reglată din temperatura agentului termic sau din debitul de aer (numai în varianta cu ventilatoare). Reglarea din temperatura agentului termic se efectuează cu ajutorul reglajului robinetului termostatic sau a capului termostatic, eventual cu acţionare electrotermică. Reglarea puterii termice (Aquilo F1S ,F2C și F4C ) din debitul de aer se face prin modificarea turaţiei ventilatoarelor. Funcţionarea ventilatorului poate fi comandată manual de către utilizator sau automat, prin intermediul regulatorului cu termostat. 

 Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.