Purmo Compact Ventil 21sx600x400

 Purmo Compact Ventil 21sx600x400

Cod produs: CV21x600x400
Putere: 650 W
Pret: 447.00 Lei
Cantitate:

Descriere produs:

Calorifer din otel Purmo CV 21s-600-400  este solutia ideala pentru spatiile inguste dar care necesita o putere termica sporita.
Inaltime totala mm: 600
Lungime mm: 400
Putere  termica W: 650


Radiatoarele Purmo Compact Ventil au o placa cu elemente de convectie si valva termostatica, la care se adauga carcasele laterale. Capacul care acopera suprafata superioara este unul de tip gratar.

Datorita sistemului de bransare ingenios, caloriferul poate fi alimentat atat de jos, cat si din lateral. In partea inferioara, caloriferele Purmo Compact Ventil au doua orificii de bransare, pentru situatiile in care se doreste bransarea din pardoseala, iar in fiecare din cele patru colturi caloriferele sunt dotate cu cate un orificiu pentru bransarea din lateral. In cazul fiecaruia dintre orificiile de bransare, ghintul interior este de ½″ tol. Atunci cand se opteaza pentru alimentarea cu apa de la pardoseala, aceasta se face la modul standard, din partea dreapta

Purmo C 21S, este un radiator Compact SLIM , are doar 70 mm adancime constructiva, dar un randament termic crescut datorita celor doua placi radiante si a convectorului interior.
Specificatii:
Culoare : RAL 9016 / ALB
Presiunea maxima de lucru: 10 bar
Temperatura maxima : 110 grade / C
Profil: CV21s / 70 mm



Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.