PexPenta 16 mm colac 240 m

 PexPenta 16 mm colac 240 m

Cod produs: PEXPENTA16-240
Pret: 940.00
Pret: 900.00 Lei / Colac 
Cantitate:

Descriere produs:

Teava Pex-PENTA 16 x 2 mm tip C, cu bariera de oxigen EVOH pentru incalzirea in pardoseala sau cu radiatoare.
Lungime colac 240 m
Temperatura maxima: 90*C
Presiunea de exploatare: 6 bar
Garantie: 30 ani


PexPenta este produsă de una dintre puţinele fabrici cu echipamente proprii de verificare. Deţinând certificat de verificare la toate standardele industriale (inclusiv DIN EN ISO 9080 şi DIN 16892) pentru cerinţele specifice ale celor mai multe ţări din lume, laboratorul nostru testează de obicei şi produsele competitorilor. PexPenta depăşeşte toate standardele din industrie, dovedind în numeroase teste de rezistenţă că poate susţine în siguranţă funcţionarea optimă a sistemului de încălzire pe întreaga durată de viaţă a unei case.
Testare continuă
În orice sistem cu circuit închis folosind apa ca agent termic, există o singură ameninţare mai mare decât scurgerile de apă: pătrunderea oxigenului în sistem, care intră în reacţie cu suprafeţele metalice şi provoacă coroziunea acestora. Pex Penta are 5 straturi simultan extrudate şi este prima conductă care are o barieră de oxigen complet protejată, poziţionată central.
Procesul unic de producţie a fost conceput cu sprijinul unei echipe inovatoare formată din producători de top de echipamente şi experţi în domeniul polimerilor. Rezultatul muncii lor este o conductă care oferă o protecţie de neegalat contra  coroziunii. Mai mult, Pex-Penta este singura conductă care este testată continuu pe parcursul procesului de producţie.Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.
Produse similare: