Grila cu plinta PMZ din aluminiu natur 200x1600

 Grila cu plinta PMZ din aluminiu natur 200x1600

Cod produs: GPMZ-200x1600
Pret: 1150.00 Lei
Cantitate:

Descriere produs:
Grila decorativa cu plinta PMZ din aluminiu natur, pentru convectori AQUILO cu dimensiunea 200x1600.

• Plintele Z sunt produse în aceleaşi culori ca și grilele.
• Plintele Z trebuie comandate împreună cu grila!
• Lăţimea grilei fără plintă (PMO) este diferită de cea a grilei cu plintă L (PML), pentru aceeaşi lăţime a convectoruluI! De aceea grila PMO nu se potriveşte cu setul PML.
• Lățimea grilei în cazul plintelor diferite
PMO = B - 6 mm;
PMZ = B - 20 mm;
unde: B - este lățimea totală a convectorului (cuvei)
• Lungimea maximă dintr-o bucată Z este 350 cm
• La aplicarea plintei Z, este necesară fixarea cuvei convectorului cu 3-5 mm mai jos de nivelul podelei finite.
• În cazul în care, ca urmare a unei montări greşite sau a unei deteriorări mecanice, se ajunge la schimbarea formei cuvei convectorului,
producătorul nu este responsabil pentru eventualele probleme, care pot apărea la montarea plintelor decorative
sau a grilelor
Plintele Z trebuie comandate o dată cu grila! În cazul folosirii plintei Z, cuva trebuie fixată cu 3-5 mm mai jos de nivelul podelei finite! Plinta Z este livrată montată sub formă de cadru. Recomandăm fixarea plintei cu silicon destinat podelei finite. Plinta L și U este livrată demontată, în cazul plintei L cu bandă dublu autoadezivă lipită pe partea interioară. În cazul în care se ajunge la schimbarea formei cuvei convectorului, ca urmare a unei montări greşite sau a unei deteriorări mecanice, producătorul nu este responsabil pentru eventualele probleme legate de instalarea plintelor.


Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.