Calorifer Purmo Ventil Compact VC 22x450x900

 Calorifer Purmo Ventil Compact VC 22x450x900

Cod produs: CV22x450x900
Putere: 1148 W
Pret: 529.00 Lei
Cantitate:

Descriere produs:

Caloriferele din otel Purmo VC Ventil Compact 22x450x900 au o putere termica de 1148 W, pentru o temperatura a agentului termic de 90*C pe tur si 70*C pe returul instalatiei.
• Profil: K 22 / 102 mm
• Inaltime mm: 450
• Lungime mm: 900


PURMO Ventil Compact – Radiatoarele de acest tip sunt dotate cu o placa prevazuta cu elemente de convectie. Valva termostatica este inclusa, iar carcasele laterale sunt adaugate. Partea superioara este una de tip gratar. Radiatorul dispune de un sistem inteligent de alimentare cu agent termic. Sistemul de bransare are doua optiuni: alimentare de jos sau din lateral. Astfel, pentru  sistemele de incalzire prin pardoseala se folosesc cele doua orificii aflate in partea inferioara, iar pentru bransarea laterala sunt utile cele patru orificii amplasate in fiecare colt al radiatorului. Toate cele patru orificii sunt dotate cu ghint interior de dimensiunea standard, ½ toli. Radiatoarele CV11 au orificiul de alimentare in partea dreapta, iar radiatoarele CV 22, respectiv C33 au posibilitatea de alimentare si din partea stanga, dupa rotirea intregului radiator. Radiatorul PURMO Ventil Compact este prevazut cu valve Heimeier sau Overtrop cu reglare primara.

• Pentru racordarea inferioara, axul racordului de alimentare este la 80 mm de latura radiatorului, iar axul racordului de retur la 30 mm.
• Suportii de prindere pe perete sunt de tip Monclac, cu prindere din partea superioara si inferioara a radiatorului.
• Presiunea de lucru: 10 bari
• Temperatura maximă: 110 °C
• Presiunea de probă: 13 bari
 Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.