Calorifer Purmo Ventil Compact M 33x600x600

 Calorifer Purmo Ventil Compact M 33x600x600

Cod produs: VCM33X600X600
Putere: 1784 W
Pret: 1003.00
Pret: 920.00 Lei  
Cantitate:

Descriere produs:

Purmo Ventil Compact MEDIAN 33x600x600 este un radiator cu alimentare din pardoseala cu racordurile amplasate central.


PURMO Ventil Compact M – Acest model de radiator are placa cu elemente de convectie si dispune de o valva termostatica inclusa. In partea de sus este protejat de un capac sub forma de gratar, iar in partile laterale de doua carcase. Designul radiatorului permite alimentarea prin doua locuri. Astfel, este dotat cu patru orificii de bransare in cele patru colturi cu ghint interior de ½ toli, destinate alimentarii din lateral. Radiatorul are si doua orificii in extremitatea inferioara pentru alimentarea din pardoseala, care se face in partea centrala cu stuturi de de racordare de ½ toli. Radiatorul PURMO Ventil Compact M este prevazut cu o valva Heimeier sau Oventrop cu reglare primara. In ceea ce priveste bransarea, caloriferul vine si cu o recomandare din partea producatorului: alimentarea din pardoseala este amplasata in partea mediana centrala, dar conducta de alimentare trebuie sa fie bransata in partea stanga, atunci cand radiatorul este privit din fata. Modelul standard prevede insertia termostatica in partea dreapta.
Specificatii:
Culoare : RAL 9016 / ALB
Presiunea maxima de lucru: 10 bar
Temperatura maxima : 110 grade / C
Profil:  33 / 154 mm
Inaltime totala mm: 600
Lungime mm: 600
Putere termica W: 1784Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.