Calorifer Purmo Ventil Compact M 22/600/800

 Calorifer Purmo Ventil Compact M 22/600/800

Cod produs: VCM22X600X800
Putere: 1663 W
Pret: 834.00
Pret: 770.00 Lei  
Cantitate:

Descriere produs:

Purmo FLEX CVF22x600x800, este un radiator cu alimentare din pardoseala cu racordurile amplasate central.


Purmo Flex ( CVF) este un radiator cu racordare inferioară mediană, fabricat în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, este dotat cu panouri de încălzire profilate, protecție superioară și panouri laterale decorative. 

Radiatorul oferă libertatea unică de alegere a poziției ventilului și partea de instalare a capului termostatic – pe dreapta sau pe stânga radiatorului, fără a fi nevoie de o comandă specială pentru versiunea cu ventil pe partea stângă.

Radiatorul este prevăzut cu ventil termostatic pre-montat standard pe partea dreaptă, dar cu posibilitate de mutare pe partea stânga în momentul instalării. 

Racordarea mediană inferioară asigură flexibilitate maximă în proiectare și instalare, simplificând dispunerea conductelor în faza de construcție sau renovare. Aceeași dimensiune de racordare se aplică pentru toate radiatoarele, indiferent de dimensiunile preferate – care pot fi alese ulterior amplasării racordului la instalație. Radiatorul oferă și opțiunea de racordare laterală 4 x G ½”.

Radiatoarele Flex sunt disponibile într-o varietate de tipuri și dimensiuni, cu putere termică și calitate remarcabile.

Specificatii:
Culoare : RAL 9016 / ALB
Presiunea maxima de lucru: 10 bar
Temperatura maxima : 110 grade / C
Profil:  22 / 102 mm
Inaltime totala mm: 600
Lungime mm: 800
Putere termica W: 1663Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.