Calorifer Purmo Plan Ventil Compact FCV 22x600x1600

 Calorifer Purmo Plan Ventil Compact FCV 22x600x1600

Cod produs: FCV22x600x1600
Putere: 3390 W
Pret: 1519.00
Pret: 1400.00 Lei  
Cantitate:

Descriere produs:

Calorifer Purmo Plan Ventil Compact FCV 22x600x1600


PURMO Plan Ventil Compact:
PURMO nu neglijeaza aspectul estetic in niciun proiect, iar modelul de radiator Plan Ventil Compact nu face rabat de la aceasta idee. Chiar daca pe piata de profil exista mai multe modele de radiatoare cu placa frontala plata, niciunul nu este similar cu celalalt. Proiectul noului radiator PURMO va fi un etalon pentru viitorul apropiat. Placa frontala neteda fixata pe placa de baza confera un aspect placut, fara a face niciun compromis referitor la rezistenta la presiunea ridicata pentru o perioada indelungata. Acest tip de radiator este compatibil cu instalatiile de incalzire centrala cu presiunea de lucru de pana la zece bari. Si pentru a sublinia importanta aspectului, alimentarea se face prin doua stuturi de racordare de ½ toli amplasate in partea inferioara, care fac ca instalatia sa fie aproape invizibila. Caloriferul Purmo Plan Ventil Compact are inaltimea adaptabila, ceea ce reprezinta un avantaj daca instalatiile sunt modernizate, insa au cazane vechi din otel.
Radiatoarele cu fata plana sunt radiatoare cu un design deosebit, cu un aspect elegant, care se integreaza perfect in orice locuinta decorata clasic sau modern.
Radiatorul PURMO Plan Compact defineste noile tendinţe de viitor. Placa frontală netedă, amplasată pe placa de bază permite obţinerea unui efect de finisare estetic, fără a se pierde în acelaşi timp din rezistenţa la acţiunea presiunii ridicate. Acestea pot să lucreze în instalaţiile de încălzire centrală cu presiunea de lucru de până la 10 bari.
Caloriferele PURMO Plan Ventil Compact FCV au doua racorduri de 1/2" ( tur si retur ) amplasate jos în partea dreaptă si patru racorduri de 1/2" amplasate lateral.
• Cele două racorduri inferioare si patru laterale cu filet interior G 1/2" permit racordarea de jos sau din lateral.
• Alimentarea cu apă de la pardoseală se face din partea dreapta a radiatorului. Conducta de alimentare a radiatorului trebuie să fie branşată întotdeauna mai departe de marginea radiatorului, în schimb conducta de retur cât mai aproape de marginea radiatorului. Radiatorul este dotat cu un ventil termostatic Heimeier sau Oventrop cu reglare primară. Radiatorul nu este dotat cu cap termostatat.
• Pentru racordarea inferioara, axul racordului de alimentare este la 80 mm de latura radiatorului, iar axul racordului de retur la 30 mm.
• La cerere, radiatoarele pot fi livrate cu racorduri inferioare stanga sau median.

Specificatii Purmo FCV 22/600/1600:
Culoare: RAL 9016 ALB
Materiale: tabla cu contimut redus de carbon
Temperatura maxima: 110*C
Presiune maxima de lucru: 10 bar
Garantie: 10 ani
Profil: K22
Racorduri laterale: 4x1/2"
Racorduri inferioare: 2x1/2"
Inaltime totala / mm: 600
Adancime / mm: 104
Lungime / mm:  1600
Putere termica W DT 90/70: 3390Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.